Speel-o-theek Reuzekeus, hét adres voor het lenen van speelgoed en spelletjes. Naast de uitleen van spelletjes wordt er op donderdag ochtend een peuterochtend gehouden. Waar kinderen tot 4 jaar met (groot)ouders of verzorgers van harte welkom zijn.

Wat is een speelotheek en voor wie is die bestemd?
Een speelotheek is een uitleengelegenheid voor speelgoed en spelletjes zoals een bibliotheek dat is voor boeken. Aanschaf van nieuw speelgoed is duur en brengt soms het risico met zich mee dat het na korte tijd alweer ongebruikt in de kast verdwijnt. Bovendien is speelgoed ook vaak aan mode onderhevig.

Bij onze speel-o-theek vindt u speelgoed van vandaag, maar ook wat b.v. vijf jaar geleden een topper was. Door te lenen bij de speel-o-theek kan een spel of speelgoed uitgeprobeerd worden. Ouders/verzorgers kunnen dan beoordelen of het de moeite waard is om zelf tot aanschaf van een spel of speelgoed over te gaan. Door een gevarieerd aanbod is er altijd wel iets voor uw kind te vinden wat past bij de ontwikkelingsfase. De kwaliteit van ons aanbod is goed en veilig.

Wanneer u zich inschrijft bij de speel-o-theek ontvangt u de brochure waarin alle regels in detail worden beschreven.